Державний професійно-технічний навчальний закладБородянський професійний аграрний ліцей




Державний професійно-технічний навчальний закладБородянський професійний аграрний ліцей




Ліцеїсти Бородянського ПАЛ на екскурсії! 

01 листопада 2024 року для здобувачів освіти Бородянського ПАЛ з професій «Кухар», «Кухар; офіціант» груп К-1, К-21 за сприяння заступника директора з НВР Людмили Рафікової, старшого майстра в/н Владислава Чайки, майстра в/н з професії «Кухар» Альони Олексієнко організовано екскурсію на фабрику-кухню «ГотуЇмо», що в м. Буча. Екскурсію провела заступник керівника Тетяна Чернюк, яка ознайомила здобувачів освіти з усіма етапами виробничого процесу. Ліцеїсти отримали можливість побачити сучасне обладнання, що використовується на кожному етапі приготування страв - від первинної обробки продуктів до пакування страв для доставки до шкільних їдалень. Особливу увагу приділено питанням гігієни та дотримання санітарних норм на виробництві. Тетяна Чернюк детально розповіла про стандарти якості та контроль продукції, яка забезпечує безпеку їжі. Здобувачі освіти поставили питання щодо технологій приготування та специфіки роботи кухарів у великому виробничому закладі й одержали конкретні змістовні відповіді. Екскурсія стала цінним досвідом для майбутніх кухарів і допомогла їм краще зрозуміти свою професію. Щиро дякуємо керівництву фабрики-кухні «ГотуЇмо» за теплий прийом та пані Тетяні Чернюк за цікаву змістовну екскурсію!

Made with