20 жовтня 2025 року в ДПТНЗ «Бородянський професійний аграрний ліцей» відзначають разом з професіоналами з 70 країн світу Міжнародний день кулінарів та кухарів.Майстри в/н Тетерська О.А., Буркард В.М., Герасимчук С.Р., Олексієнко А.А. разом з вихованцями провели «Кулінарну феєрію».Люди почали готувати страви, щойно навчились добувати вогонь. Донині збереглися рецепти страв зі стародавніх Єгипту та Китаю, посуд – наших пращурів – трипільців.В українських літописах згадка про професійних кухарів датується Х століттям. Спочатку вони готували страви для придворної знаті, пізніше – і в трапезних монастирів.Щиро вітаємо колег та здобувачів освіти з професії «Кухар» зі святом!Зичимо наснаги, енергії, креативу!