07 лютого 2023 року в ДПТНЗ «Бородянський професійний аграрний ліцей» в рамках місячника методичної роботи проведено відкритий урок виробничого навчання з теми «Види паніровки та їх призначення, технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї. Вимоги до якості» в групі К-11 майстром виробничого навчання Буркард В.М.Головною метою уроку було навчити здобувачів освіти технологічно правильно готувати котлетну масу, формувати згідно вимог такі напівфабрикати: биточки, котлети, шніцель. Особливу увагу в ході уроку звернуто на традиційні та сучасні види паніровок: 1) паніровка з різних видів борошна: борошно пшеничне з додаванням зелені, гречане, рисове, кукурудзяне, вівсяне; 2) паніровка з кунжуту (надає стравам пікантного смаку й східного шарму); 3) паніровка з пластівців: гречаних, рисових, вівсяних, кукурудзяних (вони огортають продукти в красиву мереживну вуаль); 4) горіхова паніровка.Здобувачі освіти закріпили на практиці показане та разом з майстром в/н провели органолептичну оцінку приготовлених напівфабрикатів.